Lóránt Vivien

rólam

Vivi vagyok, személyi edző.

Lóránt Vivien vagyok, sportrehabilitációs tréner, személyi edző és sportszakember. 

2018 óta foglalkozom a sporttal, mint edző és pedagógus, de legfőképp sportrehabilitációs tréner. 

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Testnevelő-edző szakán szereztem. Továbbiakban Sportrehabilitációs trénerként, Feövenyessy Medical Fitness Akadémián végeztem. 

Kompetenciáim közé tartozik a flossing, kinesió sporttape, kismama tape terápia, valamint a neuroplaszticitás módszer használata a mozgástanítás során. Trigger pont terápiás masszázsfogásokkal tudom enyhíteni az extrém izom fájdalmakat.  

Célom, hogy egészségesebb életet élhess, ehhez prehabilitációs szemlélettel felépített mozgásprogram az amivel, elvezetlek. 

Kompetenciahatáraim szerteágazóak, ízületi sérülés, szalag szakadás, csonttörés, vagy műtét utáni sportrehabilitációval valamint szülés utáni rehabilitációval is foglalkozom. 

Ha sportolóként vagy átlag emberként egyoldalú terheléseknek vagy kitéve, keress bátran, mert a velem végzett korrekciós traininggel elkerülhető a sérülés. 

Gerinctorna keretin belül, eddigi munkám során foglalkoztam már műtött és meglévő gerincsérv rehabilitációjával, a Scheuermann-kór és gerincferdülés (Scoliosis)   következményeinek korrekciójával.  

Serdülőtől a senior korosztályig több vendégem is mozgásszervi, vagy más egészségügyi problémákkal küzdött mielőtt felkeresett. A jótékony velejárója az edzésprogramnak a testsúly normalizálódása és a tónusosabb alak elnyerése. A kitartó munka eredménye, hogy olyan gyakorlatokat is meg tudunk csinálni az edzéseimen, melyekről korábban álmodni se mertek! 

Keress bátran az alábbiak egyikén:

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

Páros gerinctorna ülőmunkát végzőknek

A folyamatos hátfájás és nyaki fájdalom minden ülőmunkát végző rémálma. A hátfájás oka egyenesen visszavezethető a több órán keresztül ülő helyzetben végzett munkához.

Az ülőmunka során a váll és a fej egy előre tolt pozícióba kerül, így fejünk a saját súlya a többszörösével terheli meg a nyaki gerinc csigolyáit. Ettől alakulhat ki a köznyelvben csak banyapúpként ismert jelenség.

A vállak előre esése miatt további terhelés éri a gerincet, és vállízületi panaszok jelentkezhetnek. Tovább rontva a helyzeten, mindehhez adaptálódik a csípőízület is, és kialakulnak a természetestől eltérő háti görbületek. Ha emellé társul egy kis túlsúly és inaktivitás, a tartós ízületi fájdalmak lehetetlenné teszik a szabad mozgást a mindennapokban.

Mi erre a megoldás?

Funkcionális, személyre szabott gerinctorna derékfájdalomra első lépésként. Nyak-váll tornagyakorlatok végzése az alapoktól a haladó szintig. A panaszok megszüntetése után prevenciós központú, funkcionális edzés, amely a testsúly problémákra is megoldás.

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

Páros személyi edzés árak: 3700.- Ft/fő

rólad

vélemények

Egy térdsérülés után közvetlenül vettem fel a kapcsolatot Viviennel. Nagyon örülök a munkának amit velem végzel, odafigyelsz, készülsz minden rehabilitációs tréningre külön-külön , kérdezel, maximálisan figyelembe veszed azt, hogy hogyan reagál a sérült testrészem. Mi sem bizonyítja jobban, a szakszerű és remek munkát, hogy egy nagyon rövid rehabilitáció után 4 nagyon kemény napot másztam sziklán Horvátországban, persze maximális odafigyeléssel, de nem a térdem volt a szűk keresztmetszet. Szóval nagyon köszönöm és örülök, hogy találkoztunk.

szirmai marcell
Szirmai Marcell Vendég

Szakmailag kiváló edző, jól átmozgat és odafigyel a vendég adottságaira, egészségügyi problémáira. Derékfájással küzdöttem, olyan gyakorlatokat végeztünk, ami segítette a gyógyulást és otthon is tudom végezni. Csak ajánlani tudom 🙂

Varga-Nagy Szilvi
Varga-Nagy Szilvi Vendég

Kiváló szakember, lelkiismeretes és mindig a Vendég érdekeit tartja szem előtt. Az edzések jó hangulatban telnek, ezért fel is töltődsz. Ha Vivit választod, biztos eléred a céljaid. Nálam is így volt és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bács Edina
Bács Edina vendég
Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

TANULMÁNYOK

2019. SZTE JGYPK: Testnevelő- edző, rekreáció és egészségfejlesztő szakiránnyal

2022. Perfect Movement: Kismama Kinesio Tape

2022. Feovenyessy Akadémia: Kinesiology-taping, Sporttaping alapképzés

2022. Feovenyessy Akadémia: Neuroplaszticitás mozgásterápia alkalmazása

2022. Feovenyessy Medical Fitness Akadémia- Sportrehabilitációs Tréner

2023. Feovenyessy Medical Fitness Akadémia – Trigger pont terápia és fascia lazító technikák

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

szakterületem

Motoros képességek fejlesztése
0%
Táplálkozási tanácsadás
0%
Alakformálás
0%
Mozgásszervi elváltozások megelőzése
0%
Intim torna
0%
kinesio tapasz

SZEMÉLYI EDZÉSEINKRŐL

Személyi edzőink az első találkozás során egyeztetnek a kitűzött célodról. Legyen az

  • alakformálás,
  • zsírégetés,
  • erőfejlesztés,
  • rehabilitáció, vagy
  • tartásjavítás,

szakképzett kollegáink felmérik a jelenlegi állapotod és képességeid, majd a céljaidat leginkább szolgáló edzéstervet állítanak össze.

A személyi edzések ára: 3500-4500.- Ft / óra; mely az edzőnek fizetendő. (Az ár a fizetett alkalmak számától függ. 10 alkalom vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk.)

A személyi edzéseken való részvételhez Open bérlet (12.000.-) váltása is szükséges.

kapcsolat