Lóránt Vivien

rólam

Vivi vagyok, személyi edző.

Lóránt Vivien vagyok, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. 2018 óta foglalkozom személyi edzéssel, gerinc tornával és intim tornával, 2020 óta pedig általános és középiskolai diákok testnevelésével.

Célom, hogy egészségesebb és teljesebb életet élhess. Ehhez a funkcionális edzés módszereivel és eszközeivel dolgozom. Legyen szó alakformálásról vagy speciális odafigyelést igénylő mozgásprogramról, elvezetlek a célodig!

Több vendégem is mozgásszervi vagy más egészségügyi problémákkal küzdött, mielőtt felkeresett. A folyamatos és rendszeres közös munka mindenkinél bevált. Ma már olyan gyakorlatokat is meg tudunk csinálni az edzéseimen, melyekről korábban álmodni se mertek!

Ha teljes életmódváltáson gondolkodsz, a személyi edzést táplálkozási tanácsadással is ki tudjuk egészíteni. A kettő együtt megsokszorozza a közös munka hatásfokát, így sokkal hamarabb juthatsz el célodhoz!

Keress bátran az alábbiak egyikén:

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

Páros gerinctorna ülőmunkát végzőknek

A folyamatos hátfájás és nyaki fájdalom minden ülőmunkát végző rémálma. A hátfájás oka egyenesen visszavezethető a több órán keresztül ülő helyzetben végzett munkához.

Az ülőmunka során a váll és a fej egy előre tolt pozícióba kerül, így fejünk a saját súlya a többszörösével terheli meg a nyaki gerinc csigolyáit. Ettől alakulhat ki a köznyelvben csak banyapúpként ismert jelenség.

A vállak előre esése miatt további terhelés éri a gerincet, és vállízületi panaszok jelentkezhetnek. Tovább rontva a helyzeten, mindehhez adaptálódik a csípőízület is, és kialakulnak a természetestől eltérő háti görbületek. Ha emellé társul egy kis túlsúly és inaktivitás, a tartós ízületi fájdalmak lehetetlenné teszik a szabad mozgást a mindennapokban.

Mi erre a megoldás?

Funkcionális, személyre szabott gerinctorna derékfájdalomra első lépésként. Nyak-váll tornagyakorlatok végzése az alapoktól a haladó szintig. A panaszok megszüntetése után prevenciós központú, funkcionális edzés, amely a testsúly problémákra is megoldás.

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

Páros személyi edzés árak: 3000.- Ft/fő

rólad

vélemények

Egy térdsérülés után közvetlenül vettem fel a kapcsolatot Viviennel. Nagyon örülök a munkának amit velem végzel, odafigyelsz, készülsz minden rehabilitációs tréningre külön-külön , kérdezel, maximálisan figyelembe veszed azt, hogy hogyan reagál a sérült testrészem. Mi sem bizonyítja jobban, a szakszerű és remek munkát, hogy egy nagyon rövid rehabilitáció után 4 nagyon kemény napot másztam sziklán Horvátországban, persze maximális odafigyeléssel, de nem a térdem volt a szűk keresztmetszet. Szóval nagyon köszönöm és örülök, hogy találkoztunk.

szirmai marcell
Szirmai Marcell Vendég

Szakmailag kiváló edző, jól átmozgat és odafigyel a vendég adottságaira, egészségügyi problémáira. Derékfájással küzdöttem, olyan gyakorlatokat végeztünk, ami segítette a gyógyulást és otthon is tudom végezni. Csak ajánlani tudom 🙂

Varga-Nagy Szilvi
Varga-Nagy Szilvi Vendég

Kiváló szakember, lelkiismeretes és mindig a Vendég érdekeit tartja szem előtt. Az edzések jó hangulatban telnek, ezért fel is töltődsz. Ha Vivit választod, biztos eléred a céljaid. Nálam is így volt és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bács Edina
Bács Edina vendég
  Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

  Szétnyílt hasizom és intim torna szülés után

  A szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis) egy olyan állapot, amikor nem záródnak össze az egyenes hasizom rostjai, és a két izomszövet közötti hártya (linea alba) megnyúlik, köztük pedig rés keletkezik. Leggyakrabban a szülés utáni fiatal anyukák érintettek, de kialakulhat jelentős hasi térfogat-növekedés hatására, vagy hízást követő drasztikus fogyás hatására is. 

  Nem csak a szülés utáni nőket érintheti a probléma, hanem az idősebb korosztályt is, akiknél a kötőszövet gyengülése, vagy a szülés utáni regeneráció elmaradása okozhatja. 

  A szétnyílt hasizom következményei, de egyben tünetei lehetnek: derékpanaszok, hátfájás, emésztési problémák, puffadás, vizelettartási problémák. A tünetek nagyobb súly emelésekor, hajolás során, vagy akár egy ártalmatlan tüsszentésnél is jelentkezhetnek.

  A megoldás akár már a szülést követő napoktól vagy a tünetek megjelenésétől a szülés utáni torna hasra. Ha barátnőddel együtt engem választasz, a hasfal vizsgálata után megtanítalak újra használni a hasizmokat, és változatos gyakorlatokkal helyreállítjuk azok funkcióját és tónusát.

  A regenerációs program része az intim torna a szülés utáni vizelettartási problémákra. A célunk, hogy visszaállítsuk a szülés előtti állapotot, és elérjük a fitt anyuka formát. Az ágyéki gerinc és a medencefenék izmainak megfelelő működéséhez erős és stabil hasfal szükséges. A core izmok tudatosításával egybe fűzött gátizom torna a has mély és felszíni izmainak megerősítésével komplex megoldást nyújt. Az intim tornának szerepe van a visszerek és az aranyér megelőzésében, kezelésében.

  Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

  rólad

  TANULMÁNYOK

  2019. SZTE JGYPK: Testnevelő- edző, rekreáció és egészségfejlesztő szakiránnyal

  2022. Perfect Movement: Kismama Kinesio Tape

  2022. Feovenyessi Akadémia: Kinesiology-taping, Sporttaping alapképzés

  2022. Feovenyessi Akadémia: Neuroplaszticitás mozgásterápia alkalmazása

  2022. Feövenyessy Medical Fitness Akadémia- Sportrehabilitációs Tréner

  Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

  szakterületem

  Motoros képességek fejlesztése
  0%
  Táplálkozási tanácsadás
  0%
  Alakformálás
  0%
  Mozgásszervi elváltozások megelőzése
  0%
  Intim torna
  0%
  kinesio tapasz

  SZEMÉLYI EDZÉSEINKRŐL

  Személyi edzőink az első találkozás során egyeztetnek a kitűzött célodról. Legyen az

  • alakformálás,
  • zsírégetés,
  • erőfejlesztés,
  • rehabilitáció, vagy
  • tartásjavítás,

  szakképzett kollegáink felmérik a jelenlegi állapotod és képességeid, majd a céljaidat leginkább szolgáló edzéstervet állítanak össze.

  A személyi edzések ára: 3500-4000.- Ft / óra; mely az edzőnek fizetendő. (Az ár a fizetett alkalmak számától függ. 10 alkalom vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk.)

  A személyi edzéseken való részvételhez Open bérlet (11.000.-) váltása is szükséges.

  kapcsolat