Jády Geri

Jády Gergely személyi edző

rólam

Keress bátran az alábbiak egyikén:

Geri vagyok, személyi edző.

Jády Gergő vagyok, Crossfit, Crosstraining és erőnléti személyi edző. Mióta az eszemet tudom, a sport mindig része volt az életemnek. Gyermekkorom óta rendszeresen mozgok, és azóta sem tudok leállni. A Crossfit és a crosstraining a szenvedélyem, mégis, az erőnléti edzés az, amiben igazán otthon érzem magam.

Ha hozzám jössz személyi edzésre, tudnod kell, hogy többet kapsz a testmozgásnál. Az eredmények szempontjából mindig a legjobbat szeretném neked nyújtani. Nem csak a fogyásra és az izomzat erősödésére fókuszálok, hanem arra is, hogy átalakítsuk az életedet. A cél nem csak a külső változás, hanem az, hogy boldogabbá, magabiztosabbá és energikusabbá válj.

Ha elkötelezett vagy, és készen állsz a változásra, akkor itt a helyed. Segítek, hogy megtapasztald a saját kitartásod erejét, és átlépd a határaidat. Együtt fogunk dolgozni azért, hogy elérd a céljaidat, legyenek azok bármilyen ambiciózusak is.

Azt szeretném, hogy minden edzésen érezd, hogy támogató kéz vezet az úton. Inspiráló környezetet teremtek, aminek számtalan módja van: edzés indító közös dal, illegális lufi fújó verseny, vagy a pihenőidődben nézhetünk videókat a mezei zsályák életéről Ásotthalmon. 

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

Funkcionális edzés és CrossFit a mindennapi életben

A funkcionális edzés és a CrossFit olyan edzési módszerek, amelyek a mindennapi életben előforduló mozgásokra és mozdulatokra épülnek. Céljuk, hogy javítsák az erőt, a hajlékonyságot, az egyensúlyt, és az általános testi állóképességet. Tapasztalt személyi edzőként személyre szabott programot kínálok minden vendégemnek, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten vannak.

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

személyi edzés: 4000.- Ft/fő
Páros személyi edzés árak: 3500.- Ft/fő

rólad

vélemények

"Gerihez járok több mint 3 éve, de nem emlékszem két egyforma edzésre. Nagyon változatosak, kreatívak a feladatsorok. Személyre szabottan mindenki igényét kielégíti, és gyakran figyelembe veszi az egyéni kéréseket is. Mindemellett a hangulatért is felelős, vidáman telnek az órák. Ha tehát szeretnél egy humorral fűszerezett izzasztó edzést, válaszd Gerit! Nincs kifogás, nincs lazsálás, futás Gerihez...!

Csánk Orsolya Vendég
Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

TANULMÁNYOK

2019. MyMove Akadémia – Testépítő-fitness sportoktató

Képernyőfotó 2021-05-02 - 20.08.09

szakterületem

Erőfejlesztés
0%
Alakformálás
0%
Helyes mozgásminták kialakítása
0%
Súlyemelés
0%
Állóképesség növelése
0%

SZEMÉLYI EDZÉSEINKRŐL

Személyi edzőink az első találkozás során egyeztetnek a kitűzött célodról. Legyen az

  • alakformálás,
  • zsírégetés,
  • erőfejlesztés,
  • rehabilitáció, vagy
  • tartásjavítás,

szakképzett kollegáink felmérik a jelenlegi állapotod és képességeid, majd a céljaidat leginkább szolgáló edzéstervet állítanak össze.

A személyi edzések ára: 3500-4000.- Ft / óra; mely az edzőnek fizetendő. (Az ár a fizetett alkalmak számától függ. 10 alkalom vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk.)

A személyi edzéseken való részvételhez Open bérlet (11.000.-) váltása is szükséges.

kapcsolat